Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه بانوان وزارت ورزش و جوانان در مورد ورود زنان به ورزشگاه گفت: باید امکانات رفاهی، سرویس‌های بهداشتی، تغذیه خانواده ها، زیر ساخت‌ها و شرایط امنیت زنان فراهم شود و نگاهمان این است که بتوانیم برای بانوان بلیت فروشی عادی داشته باشیم.

به گزارش تابناک ورزشی، مهین فرهادی زاد، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش در نشست خبری به مناسبت هفته دولت گفت: چیزی که باعث شد بعد از انقلاب فضای ورزش زنان مطرح شود، نیاز‌های جامعه و انتظارات زنانمان بود و ما اجرا کننده مطالباتشان بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این ما به دنبال این بودیم که بانوان بتوانند مدیریت بخش خود را به دست بگیرند، رویداد‌های بین المللی برگزار و قضاوت کنیم و زنان در اداره کار خود توانمند شوند، در نتیجه امروز شاهد هستیم که زنانمان در بخش نواب رئیس، هیئت‌های استانی، مدیر کلی و به طور کل مناصب مختلف حضور دارند البته هنوز جای بانوان در برخی فضا‌ها خالی است که باید برطرف شود.

او در ادامه افزود: امروز در بازی‌های آسیایی تعداد زیادی از زنان را داریم و در دوره آینده تلاش می‌کنیم تا پنجاه پنجاه باشد. به طور کلی فضا برای حضور بانوانمان در سطوح بین المللی باز شده است و به راحتی می‌توانم بگویم در مدیریت بازی‌های بین المللی از نظر ناظران فدراسیون جهانی مورد تایید قرار می‌گرفتیم.

او به بهبود رشته‌های ورزشی اشاره کرد و گفت: اتفاقات خوبی در بخش ورزش همگانی برای بانوان مان افتاده است. در بخش قهرمانی بیش از ۴۰ رشته مان در مسابقات حضور مختلف پیدا می‌کنند. علاوه بر این در بسکتبال تلاش شد تا پوشش تصویب شود و الان می‌بینیم که اتفاقات خوبی در این رشته برای بانوان می‌افتد.

فرهادی زاد در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای حضور زنان در بازی‌های ملی از دیدار ایران - کامبوج چیست، تصریح کرد: من سابقه کار در آموزش و پرورش را دارم. در سال‌های دور مسابقات دختران را با حضور پدران و خانواده‌ها برگزار می‌کردیم. با توجه به تلاش‌هایی که شده و با ملاحظات فرهنگی، آماده سازی زیرساخت ها، تامین امنیت شرایط حضور فراهم شده است. تلاش این است فضا را فراهم کنیم تا شرایط برای حضور خانواده‌ها ایجاد شود.

او در مورد بلیت فروشی در بخش بانوان برای ورود به ورزشگاه‌ها گفت: باید امکانات رفاهی، سرویس‌های بهداشتی، تغذیه خانواده ها، زیر ساخت‌ها و شرایط امنیت زنان فراهم شود، نگاه مان این است که بتوانیم برای بانوان بلیت فروشی داشته باشیم. البته باید ملاحظات لازم بلیت فروشی و قرار گرفتن بانوان در جای خود را رعایت کنیم.

او درباره اینکه به نظر می‌رسد شما دنبال حضور کیفی زنان نیستید، خاطرنشان کرد: اگر مهم نبود دنبال کسب سهمیه در بخش زنان نبودیم. بانوان در تیراندازی در المپیک راهی فینال شده اند و قبول کنیم ۸ نفر راه یافته به فینال قهرمان هستند. در تیراندازی یکی از مربیان بی نظیر به ورزشکاران کمک می‌کند و امیدواریم نتایج خوبی حاصل شود و الهه احمدی هم سهمیه بگیرد. خودزنی نکنیم اگر یک سهمیه هم نسبت به دوره قبل اضافه شود خوب است. امیدوارم شاهد روی سکو رفتن بانوان هم باشیم.

معاون توسعه ورزش بانوان بیان در این مورد که در اعزام ها، فدراسیون‌ها برای بخش بانوان می‌گویند دنبال اسپانسر باشید و در بحث جوایز هم بانوان دچار مشکل هستند، گفت:: در شورای برون مرزی حضور داریم و جایی که یک داور مرد و یک زن به دنبال اعزام به مسابقات هستند، خواهش می‌کنم مرد حذف شود و خانم‌ها اعزام شوند، چون من باید از آن‌ها دفاع کنم و اینگونه که شما می‌گویید نیست. او در پاسخ به این سوال که اعتبارات بانوان در بخش همگانی و قهرمانی چگونه است، گفت: بانوان در بخش همگانی اعتبارات خاصی دارند. در بخش قهرمانی هم به فدراسیون‌ها ۱۰ درصد اعتبار و تخفیف ویژه می‌دهند که این اضافه بر مقداری است که فدراسیون‌ها به بانوان خود اختصاص می‌دهند.

فرهادی زاد در مورد سهم بانوان از بودجه فدراسیون‌ها گفت: بودجه بانوان در اعتبارات فدراسیون‌ها با توجه به تفاهم نامه‌هایی که با وزارت ورزش منعقد می‌شود، مشخص است. بانوان در این اعتبارات به تعداد نفرات درگیر سهم دارند. الان فدراسیون تیراندازی ۶۰ درصد بودجه اش برای بانوان است، چون تعداد بانوان فعال بیشتر است. علاوه بر این بخشی از بودجه و اعتبارات مربوط به طرح‌های ملی است که اعتبارات خاص خود را دارد و به بخش بانوان اختصاص داده می‌شود.
خانم فرامرزیان و وزارت ورزش بر اساس عملکرد بخش بانوان تلاش داشتند که برای جبران عقب ماندگی خاص ورزش بانوان حدود ۱۰ درصد اعتبار ویژه و مثبت به بانوان اختصاص داده شود.
او در مورد برابر جنسیتی گفت: کار‌های خوبی در کمیته ملی المپیک در حال انجام است. ما چاره‌ای نداریم جز اینکه مهارت‌های زندگی و اجتماعی را به مربیان، داوران و فرزندانمان یاد بدهیم به همین دلیل دوره‌های آموزشی زیادی برای بانوان و نواب رئیس داریم. حتی ۲۷ آذر ماه نشستی تخصصی در مورد همین برابری جنسیتی برگزار می‌کنیم. علاوه بر این از کمیسیون ورزش آسیا دعوت کردیم تا نشستی در ایران داشته باشیم و منتظر جواب هستیم.

او در این مورد افزود: باید به سمت متعادل سازی برویم و این چیزی است که باعث می‌شود زنان و مردانمان در کنار هم به تعادل برسند. نمی‌توانیم در بخشی خیلی هزینه کنیم و بخشی دیگر هزینه‌های کمی داشته باشد. او در پاسخ به اینکه آیا پاداش زنان فوتسال پرداخت شده یا خیر، گفت: هفته قبل جلسه‌ای با آقای تاج داشتیم که گفتند همین هفته پرداخت می‌شود و احتمالا تا الان پرداخت شده است.

فرهادی زاده در مورد حضور خبرنگاران در ورزشگاه‌ها و ممانعت‌هایی که گاهی در برخی رشته‌ها پیش می‌آید گفت: گاهی نیاز است که خودمان به خودمان کمک کنیم، چون ممکن است فدراسیونی در ابتدای کار از خبرنگاران استفاده کند تا مسابقات بانوان خود را منتشر کند، این خیلی خوب است و ریسک می‌کند تا فضای ورزش بانوان را توسعه دهد، اما گاهی دوستانمان در فضای رسانه، خبر‌هایی را منتشر می‌کنند که ورزش بانوان را چند سال عقب می‌برد. بنابریان باید بانوان هم کمک کنند تا این فضا آرام‌تر باشد.

فرهادی زاد در مورد فدراسیون ورزشی کشور‌های اسلامی و وضعیت آماده سازی آن گفت: این فدراسیون قبلا فعالیت خوبی داشت، اما مدتی متوقف شد و الان دوباره احیا شده است و الان محل استقرار آن مشخص شده است. آماده سازی این موارد تا حدودی زمان بر بود، اما می‌دانم که عرب عامری نیروهایش را می‌چیند و کمیته ملی المپیک به او کمک می‌کند.

او درباره اساسنامه مشترک فدراسیون‌ها و جایگاه نواب رئیس بانوان، بیان کرد: در اساسنامه جدید جایگاه قانونی نواب رئیس بانوان مشخص شده است. در واقع حق نواب رئیس بانوان به عنوان قانون آمده است. در مجامع فدراسیون نمایندگان ورزشکاران، مربیان، باشگاه‌ها و ... حضور دارند و تلاش این است بانوان در انتخابات هیات‌ها حضور داشته باشند. مراحل آماده سازی اساسنامه انجام شده و به زودی در اختیار فدراسیون‌ها قرار می‌گیرد.

معاون توسعه ورزش بانوان در مورد چند شغله بودن برخی از نواب رئیس که فرصت حضور در فدراسیون را ندارند، بیان کرد: با توجه به سابقه زنان که الان خوب شده در برخی رشته‌ها نفرات خوبی داریم، اما هنوز در رشته‌های جدید مدیر مشخصی نداریم و باید فرصت بدهیم تا ورزشکاران آن بالا بیایند و کار را در دست بگیرند، اما من به نواب رئیس گفته ام که اگر تمام وقت کار کنند موفق‌تر خواهند بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک ورزشی ورود زنان به ورزشگاه بلیت فروشی فرشاد مقیمی علی اصغر مونسان علی اصغر پیوندی گروه هفت امانوئل مکرون محسن حاجی میرزایی شهید باهنر شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت:تشت رسوایی کم‌کاری‌های همین آقایان بابت امور فرهنگی و اخلاقی در ورزشگاه‌ها از بام افتاده و صدای آن را همه شنیده‌اند، اما نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند.

در این میان هم هستند کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند و حالا بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.»

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم، اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیریت کنیم.

در حال حاضر تنها راه‌حلی که به ذهن کوته‌بین کت‌وشلوارپوش‌های ورزش کشور رسیده، این است که با اهرم فشار شورای تأمین استان‌ها حضور بانوان در برخی از بازها را کنسل کنند که این خود تأیید واقعیت ناکارآمدی آقایان است و تأیید مثل معرف است که می‌گوید: «اگر در حل مسئله‌ای ناکام ماندید، صورت مسئله را پاک کنید.»

با تبعات خارجی و بین‌المللی عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فعلاً کاری نداریم که خود داستانی جدا دارد، اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد.

اما همین اتفاق باید شروع یک جریان تازه باشد. اتفاق چهارشنبه شب همه را ناراحت کرد. قبح‌شکنی از رفتار و گفتار زننده چیزی نیست که به مذاق آدمی خوش بیاید، اما ثابت کرد که ما چقدر در کار فرهنگی و اخلاق‌مداری با مشکل روبه‌رو هستیم. در یک کلمه، سال‌هاست که از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دم می‌زنیم، اما حالا و با یک اتفاق همه چیز زیر سؤال رفته است.

اتفاق بدتر ممکن است بعد از این رخ دهد؛ بعد از جلسات متعدد و بی‌خاصیت آقایان کت‌وشلوارپوش، اتفاقی که ثابت می‌کند ما قدرت کار فرهنگی و اخلاقی در ورزش را نداریم و حتی نمی‌توانیم حضور تعداد اندکی بانو در ورزشگاه را مدیریت کنیم. با نهایت تأسف باید این حقیقت را بیان کنیم، اینکه شخصی به خود اجازه بدهد در محیط ورزشگاه به بانوان توهین کند مربوط به امروز و دیروز نیست و این مسئله از دیرباز در ورزشگاه‌های ایران که تا پیش از این محیطی مردانه بوده بدون هیچ مشکلی وجود داشته است. اما حالا، چون این توهین در حضور خود بانوان صورت گرفته، سروصدا به راه افتاده است. به‌طور حتم اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

با وجود این چیزی از کم‌کاری‌های آقایان در طول تمام سال‌های گذشته کم نمی‌شود. آقایانی که شاید امروز هم بدون توجه به تبعات بین‌المللی راحت‌ترین راه را برای فرار از مشکل پیش آمده انتخاب کنند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903300

دیگر خبرها

  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • وزارت ورزش و مهدی تاج به اتفاقات ورزشگاه آزادی ورود کردند
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!